Sound Oasis 650 Sound Oasis 550 Travel Deluxe Sleep bear

 

SOUND OASIS 550

Sound Oasis 550 luo huoneeseen rauhoittavan äänimaailman luonnon omista äänistä auttaen Sinua rentoutumaan tai nukkumaan. Laite peittää ei-toivottuja ääniä ja parantaa siten keskittymiskykyä päivän toiminnoissa. Ääniterapialaitteessa on sisäänrakennettuna kuusi erilaista äänimaailmaa luonnosta. Lisäksi voit laajentaa äänivalikoimaa kätevillä äänikorteilla, joita on saatavana erikseen.

Mallissa on ajastettava sammutustoiminto (30, 60 tai 90 minuuttia) sekä jatkuva soitto. Tyynykaiutinliitäntä mahdollistaa myös kuulokkeiden käytön. Laite toimii verkkovirralla tai paristoilla.

Kuuntele ääninäytteitä:

Ocean Surf Stream
 
Rain White Noise
 
Summer Night Wind

sound_oasis

Äänikorttiteknologia: Lisäät uusia ääniä laitteeseen helposti asennettavalla äänikortilla.

”Se toimii! Olen nukkunut paljon paremmin ja voin paremmin päivisin” C.B., Big Pine Key, FL.
 


Sound Oasis 550 toimii erinomaisesti peiteäänilaitteena kotona ja toimistossa. Laitteen korkealaatuiset äänimaailmat auttavat tehokkaasti peittämään ei-toivottuja ääniä ja parantavat siten keskittymiskykyä, vähentävät työn keskeytymiseen johtavia häiriöitä ja alentavat stressiä.Tutkimukset ovat osoittaneet, että peiteäänen käyttö erityisesti avokonttoreissa on omiaan parantamaan työn tuottavuutta ja työssä viihtymistä. Lähetä yhteystiedot –osiosta yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme ottaa Sinuun yhteyttä teille parhaan ratkaisun löytämiseksi.


 

Matari Group Oy | PL 120, 00201 Helsinki | myynti@matari.fi | Legal disclaimer | © Matari Group Oy