Sound Oasis 650 Sound Oasis 550 Travel Deluxe Sleep bear

 
DELUXE

Sound Oasis Deluxe on täydellinen ääniterapialaite äänentoisto-ominaisuuksilla! Laitteen kaksi diskanttikaiutinta ja subwoofer tuovat äänimaailmaan ryhtiä ja syvyyttä. Laitteessa on 19 esiohjelmoitua äänimaailmaa ja 5 näitä täydentävää taustaäänimaailmaa. DELUXE –mallilla voit luoda oman äänimaailmasi vaikkapa aaltojen kohinan ja ukkosen jylinän yhdistelmästä.

Laitteeseen voidaan liittää CD-soitin musiikin kuuntelua varten tai voit kuunnella musiikkia FM –radiosta. Lempikanavat voidaan tallentaa laitteen kolmeen muistipaikkaan. DELUXE –mallissa on rentoutumista ja nukahtamista edistävä Sleep Enhancement –toiminto sekä kaksi toisistaan riippumatonta herätystoimintoa. Voit nukahtaa ääniterapialaitteen avulla sateen ropinaan tai aaltojen kohinaan ja herätä aamulla virkeänä radiokanavan avulla. Laitteessa on tyynykaiutinliitäntä ja säädettävä taustavalon kirkkaus.

DELUXE toimii verkkovirralla. Paristoja voidaan sähkökatkojen varalta käyttää varavirtana herätystä ja kalenteria varten.

Kuuntele ääninäytteitä:

Thunderstorm Ocean Surf
 
Wind Harbor Swell
 
Asian Garden Summer Night
 
Northwoods Night Train
 
Bon Fire Rain Forest
 
White Noise Bamboo Wind Chimes
 
Hidden Cove Stream
sound_oasis

 

”Joudun työni vuoksi nukkumaan päivisin. Laite toimii!” C.R., Crestwood, KY.
 Sound Oasis Deluxe mahdollistaa käyttäjän luovan itselleen oman äänimaailman rentoutumisen, unen ja jokapäiväisen elämän edistämiseksi. Laite täyttää huoneen aidoilla luonnon äänillä, peittää ei-toivottuja ääniä ja luo rauhoittavan ilmapiirin nukahtamisen helpottamiseksi.Deluxe sisältää Dr. Jeffrey Thompsonin kehittämän Bio-sync –äänimaailman, joka on täydellinen rentouttava äänimaailma matkalta kotiin palaavalle. Bio-sync –äänimaailma auttaa sinua päivittämään sisäisen kellosi ja edistää rentoutumista.

 

Matari Group Oy | PL 120, 00201 Helsinki | myynti@matari.fi | Legal disclaimer | © Matari Group Oy